Ministrul Justitiei: Eram profet in tara mea. Acum am devenit strain si dusman in ochii celor incremeniti in proiect

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 13:34
2107 citiri
Ministrul Justitiei: Eram profet in tara mea. Acum am devenit strain si dusman in ochii celor incremeniti in proiect
Foto: Facebook/Raluca Alexandra Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, considera ca a cazut in istoria comuna in care cel absent din tara lui, o vreme indelungata, devine, in ochii celor incremeniti in proiect, strainul, dusmanul sau uneori chiar nimeni.

Reactia vine dupa ce Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) i-a cerut premierului Ciolos demiterea Ralucai Pruna.

Ministrul Justitiei a postat pe Facebook o fotografie a plachetei de membru de onoare al AMR, primita cu 11 ani in urma, si a spus ca a venit special de la Bruxelles pentru a o ridica.

"Acum mai bine de 11 ani, putin dupa incheierea negocierilor pentru aderare si a celui mai complicat capitol pe justitie si afaceri interne - de care m-am ocupat nemijlocit in calitate de task manager pe acest portofoliu la delegatia Comisiei Europene. Am venit din Bruxelles sa ridic aceasta placheta si a fost emotionant sa ma adresez audientei, in aula INM plina ochi de magistrati. Eram oarecum 'profet' in tara mea, pe nisa pe care am lucrat zi si noapte pe toata ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei: Eram profet in tara mea. Acum am devenit strain si dusman in ochii celor incremeniti in proiect" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pruna conflict AMR, #AMR demisie Pruna, #AMR Pruna Ciolos , #Stiri Guvern