Ministrul Ghinea reactioneaza, dupa ce Ponta l-a numit idiot: E o decizie luata in guvernarea sa

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 10:29
772 citiri
Ministrul Ghinea reactioneaza, dupa ce Ponta l-a numit idiot: E o decizie luata in guvernarea sa
Foto: Facebook/Cristian Ghinea

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, ii raspunde lui Victor Ponta, dupa ce acesta l-a catalogat drept "idiot" si l-a atacat public pe un proiect IT lasat anterior la Guvern.

Potrivit ministrului Fondului Europene, este vorba de un proiect IT care a fost lansat chiar in perioada in care Victor Ponta se afla la Palatul Victoria.

" (...) Ma face domnul Ponta idiot pentru ca am facut urmatoarea afirmatie. 'S-a luat o decizie la Ministerul Fondurilor de a se face un sistem informatic care sa controleze complete fondurile europene, sa nu se mai piarda dosare de evaluare cum se intampla acum, tocmai ca sa nu vezi ce s-a facut'.

La Comisie (din Camera Deputatilor - n. red.) am facut urmatoarea afirmatie: 'S-a luat decizia de a se face cu resurse interne plus STS, adica institutii ale statului, pentru ca exista frica de licitatii trucate de catre domnul ...citeste mai departe despre "Ministrul Ghinea reactioneaza, dupa ce Ponta l-a numit idiot: E o decizie luata in guvernarea sa" pe Ziare.com

#Ghinea idiot Ponta, #sistem informatic ministerul Fondurilor Europene, #Ghinea ministru cearta Ponta , #Stiri Guvern