Ministrul german de Externe, la Cotroceni: Va fi numit cetatean de onoare al Sibiului

Luni, 09 Martie 2015, ora 16:05
895 citiri
Ministrul german de Externe, la Cotroceni: Va fi numit cetatean de onoare al Sibiului
Foto: Presedintia Romaniei

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, aflat in vizita in Romania, a fost primit luni dimineata la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis si va fi decorat luni dupa-amiaza la Sibiu.

Klaus Iohannis, a discutat cu Frank-Walter Steinmeier stadiul si perspectivele relatiilor romano-germane. Cei doi oficiali au remarcat dinamica accentuata, din ultima perioada, a vizitelor bilaterale la cel mai inalt nivel, dovada a caracterului privilegiat al relatiilor romano-germane, potrivit unui comunicat al Presedintiei romane.

Presedintele Romaniei a aratat ca Germania continua sa fie cel mai important partener comercial al tarii noastre si a pledat pentru atragerea de noi investitori, subliniind reusitele unor mari companii germane in Romania.

Cei doi oficiali au abordat si teme de actualitate de pe agenda europeana, in mod deosebit situatia tarilor din vecinatatea estica. Klaus Iohannis a reafirmat sustinerea parcursului european al R. Moldova, in vreme ce ministrul german ...citeste mai departe despre "Ministrul german de Externe, la Cotroceni: Va fi numit cetatean de onoare al Sibiului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Steinmeier cetatean Sibiu, #Steinmeier cetatean onoare Sibiu , #Stiri Guvern