Ministrul Finantelor: Daca se va dovedi ca am plagiat in doctorat, demisionez in secunda doi

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 15:58
1679 citiri

Deputatul PSD Viorel Stefan, propus pentru conducerea Ministerului Finantelor, a declarat miercuri, in cadrul audierii de catre comisia pentru buget, finante si banci, ca este gata sa-si dea demisia daca se va dovedi ca a plagiat in teza de doctorat.

"Daca se va dovedi ca am plagiat in teza de doctorat, voi demisiona in secunda doi. Inainte de a intra in Parlament, am condus o intreprindere mare, cu mii de angajati. Dupa ce am intrat in Parlament, am avut timp s-o fac. E pe baza experientei mele", a sustinut deputatul PSD.

Acesta a mai spus ca fondul national de investitii de 10 miliarde euro, propus de PSD, va trebui validat de pietele financiare pentru a nu deveni un esec. Stefan a primit avizul comisiei, cu 19 voturi pentru, 11 impotriva si o abtinere.

Programul de guvernare al PSD prevede crearea unui Fond Suveran de Dezvoltare si Investitii (FSDI), alcatuit, in principal, din companiile de stat profitabile, a carui valoare va depasi 10 miliarde euro la orizontul anului ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor: Daca se va dovedi ca am plagiat in doctorat, demisionez in secunda doi" pe Ziare.com

#Viorel Stefan plagiat demisie, #Viorel Stefan plagiat, #Viorel Stefan ministrul Finantelor , #Stiri Guvern