Ministrul Educatiei: Sunt oameni care din nastere nu pot lua un Bacalaureat. Acum vrem toti sa fim bacalaureati

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 15:51
1669 citiri
Ministrul Educatiei: Sunt oameni care din nastere nu pot lua un Bacalaureat. Acum vrem toti sa fim bacalaureati
Foto: Facebook/Pavel Nastase

Pavel Nastase, ministrul propus al Educatiei, a fost avizat pozitiv de comisiile parlamentare, el spunandu-le senatorilor si deputatilor ca scolile profesionale din invatamantul dual nu trebuie considerate scoli de mana a doua, argumentand ca nu toti oamenii pot lua un Bacalaureat.

"Avem in momentul de fata peste 200 de scoli profesionale in acest invatamant dual unde sunt peste 25.000 de elevi care invata in acest invatamant. Trebuie gasita o reglementare astfel incat aceste scoli sa nu fie considerate scoli de mana a doua.

Sunt oameni care din nastere, nativ, nu pot lua un bacalaureat. Acest lucru s-a intamplat dintotdeauna. Mi-aduc aminte cand eram elev 40% luam bacalaureatul, nu toata lumea. Acum vrem toti sa fim bacalaureati", a spus Pavel Nastase in fata comisiilor de audiere.

Citeste si Toti ministrii Guvernului Grindeanu au primit aviz favorabil in comisiile parlamentare

"La nivel prescolar educatia este poate tot atat de dificila ca si educatia care se intampla la ...citeste mai departe despre "Ministrul Educatiei: Sunt oameni care din nastere nu pot lua un Bacalaureat. Acum vrem toti sa fim bacalaureati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pavel Nastase ministrul Educatiei, #Pavel Nastase oameni Bacalaureat, #guvern Sorin Grindeanu , #Stiri Guvern