Ministrul de Interne si-a publicat declaratia de avere: Cat a castigat de la "Academia lui Oprea"

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 21:10
1633 citiri
Ministrul de Interne si-a publicat declaratia de avere: Cat a castigat de la "Academia lui Oprea"
Foto: MAI

Ministrul de Interne, Petre Toba, si-a publicat cea mai noua declaratie de avere din care poate fi aflata suma pe care acesta a castigat-o de la fantomatica Academie de Stiinte ale Securitatii Nationale (ASSN), printre initiatorii careia se numara si Gabriel Oprea.

Conform declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, Petre Toba, a avut anul trecut venituri de 122.867 lei din salariul de inspector general la IGPR si 21.999 lei din cel de ministru de Interne.

Sotia sa a avut venituri de 77.471 de lei, la care se adauga 450 de euro pe luna din inchirierea unei locuinte din Bucuresti. In precedenta declaratie, chiria incasata de sotia lui Toba era de 400 de euro pe luna.

Toba detine un teren intravilan in Ilfov de peste 900 mp si cote parte din trei terenuri agricole si unul intravilan tot in Ilfov. El are si un apartament de 86 mp in Bucuresti, iar in Ilfov, o casa in constructie de 264 mp, impreuna cu sotia sa, si cota parte dintr-o casa de locuit.

Ministrul de ...citeste mai departe despre "Ministrul de Interne si-a publicat declaratia de avere: Cat a castigat de la "Academia lui Oprea"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avere Petre Toba, #Petre Toba academie Oprea , #Stiri Guvern