Ministrul Culturii si-a dat demisia pe Facebook: Situatia de la Opera, intolerabila

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 16:30
896 citiri
Ministrul Culturii si-a dat demisia pe Facebook: Situatia de la Opera, intolerabila
Foto: Facebook/ Vlad Alexandrescu

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, si-a anuntat oficial demisia miercuri dupa-amiaza, pe Facebook, explicand ca situatia de la Opera Nationala este una "intolerabila".

"Domnule Prim-Ministru,

In fata rezistentei opace la schimbarea structurala pe care am incercat sa o initiez, sa o dezvolt si sa o pun in practica in institutiile de cultura din Romania, in fata ostilitatii nedezmintite a aparatului refractar la regandirea modalitatilor de functionare a institutiilor publice de cultura, a relatiei dintre sectorul independent si cel public, va prezint demisia mea", a scris pe Facebook Vlad Alexandrescu.

A treia demisie din Guvern - Scandalul de la Opera l-a costat functia pe ministrul Culturii

"Presiunea timpului, resursele limitate si dorinta de a da un semnal puternic in favoarea reformei au ajuns in acest moment sa fie, din pacate, un handicap major pentru continuarea mandatului meu.

Schimbari dictate doar de buna credinta au dus la explozii institutionale ...citeste mai departe despre "Ministrul Culturii si-a dat demisia pe Facebook: Situatia de la Opera, intolerabila" pe Ziare.com

#Vlad Alexandrescu demisie, #Vlad Alexandrescu demisionat, #ministrul Culturii demisie, #ministrul Culturii demisionat , #Stiri Guvern