Ministrul Comunicatiilor nu demisioneaza: Cand vrei intr-adevar sa schimbi ceva, trebuie sa rezisti

Joi, 15 Iunie 2017, ora 19:35
780 citiri
Ministrul Comunicatiilor nu demisioneaza: Cand vrei intr-adevar sa schimbi ceva, trebuie sa rezisti
Foto: Facebook/Augustian Jianu

Ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, a anuntat ca nu isi da demisia din functie. Mai mult, el afirma ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a mintit in momentul in care a declarat ca are demisia sa.

"In ultimele zile am primit numeroase mesaje de la oameni din afara Guvernului. De la sefi de cabinete la secretare, de la senatori la simpli membri de partid, toti mi-au transmis, prin voci si mesaje nervoase, din partea domnului Dragnea, sa imi dau demisia. Mai putin domnul Dragnea, care, intre timp, declara in fata unei natiuni ca avea deja demisia mea. Daca vrei sa schimbi ceva in bine, nu sprijini minciuna", a scris pe Facebook Augustin Jianu.

Ministrul sustine ca va demisiona doar la solicitarea premierului Sorin Grindeanu.

"Cand mi s-a spus intaia oara ca domnul Dragnea imi doreste demisia, am raspuns "desigur, la solicitarea si cu confirmarea prim-ministrului din echipa caruia fac parte". Mi-a parut normal, natural si mai ales de bun-simt. Sorin era cel care ma investise cu incredere si alaturi de care lucram la atingerea obiectivelor asumate; domnul Dragnea vorbea doar despre actul guvernarii, de la distanta sigura a usilor incuiate.

(...) Va asigur de pe acum ca nu am nicio adeziune pentru functia pe care o detin in prezent. Este suficienta solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentata in cel mai scurt timp", mai scrie ministrul.

Iata cele mai noi informatii despre criza politica fara precedent de la varful tarii

Augustin Jianu spune ca este surprins de "balanta etica" a liderului PSD, Liviu Dragnea, criticandu-l ca a lasat in functie "un membru important al partidului" care i-a cerut favoruri ilegitime.

"Trebuie sa recunosc ca sunt usor surprins de balanta etica a domnului Dragnea: cand un om face eforturi pentru a demonstra cetatenilor romani ca se poate mai mult si in Romania, dansul ii cere demisia. Insa atunci cand eu insumi i-am reclamat ca un membru important al partidului mi-a cerut favoruri ilegitime, domnul Dragnea l-a lasat in functie. Ce fel de oameni suntem?", precizeaza ministrul.

Augustin Jianu mai afirma ca ministerul pe care il conduce a schimbat, in ultimii 2 ani, nu mai putin de sase ministri. Potrivit acestuia, schimbarile nu trebuie facute de dragul puterii si a discursului politic.

"Cand vrei sa schimbi ceva in bine, trebuie sa stii ca te vei lovi mereu de absurd si nedreptate. ...citeste mai departe despre "Ministrul Comunicatiilor nu demisioneaza: Cand vrei intr-adevar sa schimbi ceva, trebuie sa rezisti" pe Ziare.com

#ministrul Comunicatiilor demisie, #Augustin Jianu demisie , #Stiri Guvern