Ministrul Aurescu spune sa nu ne fie frica de Rusia, chiar daca amenintarile se intetesc

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 13:46
1061 citiri
Ministrul Aurescu spune sa nu ne fie frica de Rusia, chiar daca amenintarile se intetesc
Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Externe

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu asigura ca romanilor nu trebuie sa le fie teama de amenintarile Rusiei, chiar daca acestea se vor intensifica pe masura ce va spori si prezenta NATO in Europa.

Referitor la amenintarile Rusiei in legatuara cu amplasarea scutului antiracheta in tara noastra, la Deveselu, Bogdan Aurescu a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca romanii trebuie sa inteleaga ca acestea "sunt niste elemente de retorica cu o anumita argumentatie care nu este noua, in primul rand acest lucru trebuie subliniat".

"Sunt declaratii care se repeta in aceiasi parametri de cativa ani de fapt si care exprima o anumita stare de nemultumire a Federatiei Ruse fata de acest proiect. Din punctul nostru de vedere, pozitiile pe care le-am exprimat - atat Romania, cat si Statele Unite, cat si NATO in ansamblul sau - sunt pozitii care explica foarte clar, si cred ca Federatia Rusa intelege foarte bine, de ce acest sistem antiracheta nu este indreptat nici impotriva Federatiei ...citeste mai departe despre "Ministrul Aurescu spune sa nu ne fie frica de Rusia, chiar daca amenintarile se intetesc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Aurescu Rusia, #Aurescu teama Rusia, #Aurescu Rusia scut, #Aurescu Rusia scut antiracheta , #Stiri Guvern