Ministerul Sanatatii, executat silit in cazul tragediei de la Maternitatea Giulesti - de unde va lua banii

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 15:46
1063 citiri
Ministerul Sanatatii, executat silit in cazul tragediei de la Maternitatea Giulesti - de unde va lua banii
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Sanatatii (MS) va solicita Ministerului Finantelor Publice la rectificarea bugetara suma de patru milioane de euro pentru a plati daunele materiale decise de instanta de judecata in cazul victimelor de la Maternitatea Giulesti, a declarat marti secretarul de stat Alin Tucmeanu.

"MS a fost obligat prin aceasta decizie a instantei sa plateasca in solidar cu celelalte institutii plata unor sume. Dupa discutia de astazi cu domnul ministru Banicioiu am convenit cu executorii judecatoresti ca MS sa solicite Ministerului de Finante suma pe care acesti oamenii o doresc si in acest fel sa dezamorsam situatia. Suma e in jur de patru milioane de euro. MS solicita absolut toata suma pentru toti cei care au avut probleme acolo", a afirmat secretarul de stat.

El a precizat ca procedura de executare silita a fost blocata si ca MS poate sa utilizeze masinile si mijloacele fixe fara niciun fel de probleme.

Incendiul de la Maternitatea Giulesti: Ministerul Sanatatii, executat silit ...citeste mai departe despre "Ministerul Sanatatii, executat silit in cazul tragediei de la Maternitatea Giulesti - de unde va lua banii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#daune incendiu Maternitate Giulesti, #Minister Sanatate daune Maternitate Giulesti , #Stiri Guvern