Miliarde de euro scoase din tara cu camionul: Ciolos ii cere ministrului sa-si asume declaratiile

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 13:00
1743 citiri
Miliarde de euro scoase din tara cu camionul: Ciolos ii cere ministrului sa-si asume declaratiile
Foto: Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a comentat, luni, declaratiile ministrului Agriculturuii, Achim Irimescu, cu privire la cele 35 de miliarde de euro scoase din Romania in camioane, precizand ca aceste afirmatii au fost facute in nume personal, si nu al Guvernului, iar Irimescu trebuie "sa si le asume".

"Trebuie sa isi asume declaratiile pe care le-a facut. Pe mine ma intereseaza in primul rand ce face domnul Irimescu. (...) Declaratiile sale personale nu sunt in numele Guvernului, pentru ca nu a avut mandat sau nu a informat Guvernul legat de aceste lucruri. Sunt declaratiile personale, pe care sa si le asume", a afirmat premierul, citat de News.ro.

Ministru: In ultimii 5 ani, din Romania s-au scos 35 de miliarde de euro cu camionul. Reactie foarte dura a lui Basescu

Si purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a declarat duminica pentru News.ro ca declaratiile ministrului Agriculturii legate de transferul a 35 miliarde de euro cu camionul in Elvetia, sunt interpretari personale ...citeste mai departe despre "Miliarde de euro scoase din tara cu camionul: Ciolos ii cere ministrului sa-si asume declaratiile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos 35 miliarde camion, #ministrul Agriculturii 35 miliarde euro camion , #Stiri Guvern