Mihai Tudose nu e de acord cu targul de Craciun al lui Firea din Piata Victoriei

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 16:53
1004 citiri
Mihai Tudose nu e de acord cu targul de Craciun al lui Firea din Piata Victoriei
Foto: Arhiva Facebook Gabriela Firea

Prim-ministrul Mihai Tudose a spus ca nu este "cea mai inspirata decizie" organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei, asa cum vrea primarul Capitalei, Gabriela Firea.

"Targul de Craciun, apropo ca veni vorba, nu cred ca este cea mai inspirata decizie un targ in mijloc. Am aflat astazi si eu despre acest lucru. In primul rand, spuneti-mi cum ajunge omul acolo ca nu prea sunt treceri de pietoni. Este complicat.

Eu cred ca (Gabriela Firea - n.red.) isi va da seama ca nu este cea mai inspirata alegere. Mai mult, se si interpreteaza, am inteles ca se face targ ca sa nu mai nu mai vina nu stiu cine. Nu, dom'le, sa vina!", a declarat premierul Mihai Tudose.

Intrebat daca a vorbit cu Gabriela Firea, Tudose a spus ca nu si a precizat ca astazi a aflat despre aceasta decizie.

Primarul General, Gabriela Firea, a explicat, miercuri, decizia de a organiza un targ de sarbatori in Piata Victoriei, locul traditional de intalnire a celor care protesteaza fata de Legile Justitiei si cer demisia Guvernului, afirmand ca intentia sa nu a fost de a restrange drepturile cetatenilor.

"Cred cu tarie ca accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc, si nu pe cele care ne dezbina, mai ales ca pe 1 Decembrie vom marca intrarea in Anul Centenarului Marii Uniri! In acest spirit, am considerat ca Sarbatorile de Iarna - Mos Nicolae, Craciunul, Anul Nou - trebuie celebrate intr-un mod in care sa aduca bucurie cat mai multor locuitori sau vizitatori ai orasului nostru", a spus primarul general al Caitalei.

In presa au aparut marti informatii potrivit carora Primaria Capitalei a aprobat organizarea targului de sarbatori "Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna" in Piata Victoriei, unde au loc mitingurile impotriva modificarii Legilor Justitiei. Piata Victoriei va fi ocupata de targ intre 2 -20 decembrie, insa probabil vor fi necesare si cateva zile pentru amenajare. Legea prevede ca doua manifestatii nu pot avea loc in acelasi timp si in acelasi loc.

Restrictii de trafic in Bucuresti, intre 2 si 27 decembrie, cu ocazia "Targului de Craciun"USR ii cere lui Firea sa nu mai organizeze Targ de Craciun la Piata Victoriei, ca sa fie loc de proteste

Imediat dupa aparitia acestei informatii, pe pagina de Facebook "Coruptia Ucide" a aparut mesajul "NU plecam din Piata Victoriei!".

"Am aflat, astazi, de intentia Primariei Capitalei de a organiza, in premiera, un Targ de Craciun in Piata Victoriei, in conditiile in care exista unul similar, deja, in ...citeste mai departe despre "Mihai Tudose nu e de acord cu targul de Craciun al lui Firea din Piata Victoriei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tudose targ Craciun Piata Victoriei, #Tudose targ Craciun Firea, #Tudose reactie targ Craciun, #Firea targ Craciun Guvern , #Stiri Guvern