Mesajul lui Iohannis pentru noul Guvern de la Chisinau

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 10:14
1097 citiri
Mesajul lui Iohannis pentru noul Guvern de la Chisinau
Foto: Arhiva Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi dimineata, un mesaj referitor la situatia de peste Prut, unde miercuri dupa-amiaza Parlamentul a votat noul Guvern condus de Pavel Filip, iar la miez de noapte, in secret, a avut loc ceremonia de investitura pe fondul unor violente proteste de strada.

"Prin investirea noului Guvern, care isi declara prioritara optiunea proeuropeana, Republica Moldova a realizat un pas important in depasirea crizei politice. Stabilitatea acestui stat este importanta atat pentru Romania, cat si pentru Uniunea Europeana.

Noul Guvern de la Chisinau are foarte mult de lucru in perioada urmatoare, reforme importante trebuind sa fie demarate si realizate", a transmis seful statului roman, potrivit unui comunicat remis joi Ziare.com.

Furia moldovenilor in imagini: Cum a fost batut fostul premier Mihai Ghimpu (Video)

Iohannis a mai spus ca urmareste "cu atentie evolutia de pe scena politica de la Chisinau" si i-a asigurat "pe partenerii nostri de intregul ...citeste mai departe despre "Mesajul lui Iohannis pentru noul Guvern de la Chisinau" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis reforme Republica Moldova, #Republica Moldova Guvern Filip proteste , #Stiri Guvern