Mesajul lui Dacian Ciolos dupa intalnirea cu Joe Biden, vicepresedintele SUA (Video)

Marti, 24 Mai 2016, ora 23:02
2724 citiri
Mesajul lui Dacian Ciolos dupa intalnirea cu Joe Biden, vicepresedintele SUA (Video)
Foto: Arhiva Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, marti, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, ocazie cu care a transmis ca a obtinut promisiunea ca va primi sprijin pentru a intari cooperarea in zona Marii Negre.

"Am explicat demersurile pe care noi le-am facut deja in colaborare cu Bulgaria si Turcia si am avut promisiunea sprijinului, in cadrul summitului, pentru ca aceasta cooperare la Marea Neagra sa fie sustinuta de NATO", a sustinut seful guvernului roman, la Casa Alba.

Intrevederea cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, a durat aproximativ o ora si zece minute, desi in programul oficial era precizat ca va dura circa 30 de minute.

Ciolos se intalneste marti cu vicepresedintele SUA, la Washington

Prim-ministrul a fost insotit de ambasadorul Romaniei in SUA, George Cristian Maior, ministrul energiei, Victor Grigorescu, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, de seful Cancelariei primului ministru, Dragos Tudorache, consilierul pe politica externa al premierului, Calin Ungur, si ...citeste mai departe despre "Mesajul lui Dacian Ciolos dupa intalnirea cu Joe Biden, vicepresedintele SUA (Video)" pe Ziare.com

#Ciolos intalnire Joe Biden, #Ciolos vizita SUA, #Ciolos Casa Alba , #Stiri Guvern