Mesajul lui Ciolos pentru Turcia: Sa respecte drepturile omului

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 10:50
672 citiri
Mesajul lui Ciolos pentru Turcia: Sa respecte drepturile omului
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, in debutul sedintei de guvern, ca spera ca Turcia sa se intoarca la respectarea principiilor statului de drept si a drepturilor omului.

"In privinta Turciei, mesajul nostru este clar: Turcia este un partener cheie pentru Romania si pentru Uniunea Europeana si ne dorim stabilitate acolo. Ne dorim ca, dupa socul acestei tentative de lovitura de stat, Turcia sa se se intoarca la ordinea constitutionala, la respectarea principiilor statului de drept si a drepturilor omului.

Sunt valori pe care le impartasim cu totii in UE si ne exprimam convingerea ca si Turcia le impartaseste in continuare, date fiind si relatiile pe care le are cu Uniunea Europeana", a declarat, la Palatul Victoria, premierul Dacian Ciolos.

Cel putin 45.000 de oameni au fost retinuti, concediati sau suspendati din functie de Guvernul turc dupa tentativa esuata de lovitura de stat de saptamana ...citeste mai departe despre "Mesajul lui Ciolos pentru Turcia: Sa respecte drepturile omului" pe Ziare.com

#Ciolos mesaj Turcia drepturile omului, #Ciolos Turcia , #Stiri Guvern