Mesaj din concediu de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine!

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 20:45
798 citiri
Mesaj din concediu de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine!
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu, felicita firmele care "muncesc si platesc taxe cinstit" si le transmite sa le fie "rusine" celor care "fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal".

Intr-un mesaj postat vineri pe pagina sa de Facebook, premierul Victor Ponta felicita "firmele care muncesc si platesc taxe cinstit", precum si ANAF, pentru combaterea evaziunii fiscale.

In acelasi mesaj, Victor Ponta le transmite sa le fie "rusine" celor care au blocat Codul Fiscal.

"Rusine celor care in ciuda acestor date evidente fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal si celelalte politici de dezvoltare economica si sociala a Romaniei", a scris premierul.

Postarea de pe pagina de socializare a premierului vine dupa ce Ponta a primit datele privind incasarile la buget facute in luna iulie de ANAF.

"1. Previzionat in Legea Bugetului (conform discutiilor cu CE si FMI) - 19,1 miliarde RON; 2. Calculat impact ...citeste mai departe despre "Mesaj din concediu de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine!" pe Ziare.com

#Ponta bani colectati ANAF, #Ponta cod fiscal masuri bani , #Stiri Guvern