Matei Paun raspunde, in sfarsit, atacurilor legate de Soros si banii de campanie ai USR

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 11:09
1791 citiri
Matei Paun raspunde, in sfarsit, atacurilor legate de Soros si banii de campanie ai USR
Foto: Facebook/Matei Paun

Matei Paun, seful de campanie al USR, a comentat pe larg, joi seara, atacurile care au venit din interiorul partidului in timpul campaniei electorale, cu referire la acuzatiile facute de sotul lui Clotilde Armand.

"Timp de 9 luni am avut 'privilegiul' sa fiu una dintre cele mai atacate persoane din USR. Cum campania electorala s-a incheiat, am sperat ca totul sa reintre in normal. Dar, dupa cum ati vazut, atacurile au fost reluate - de data aceasta chiar din interiorul USR - fapt care m-a descumpanit teribil", a scris pe Facebook Matei Paun.

El s-a descris ca fiind o persoana transanta, dar retrasa, asa ca nu a vrut sa dea curs atacurilor virulente care l-au avut ca tinta. Insa tot mai multa lume i-a spus sa rupa tacerea, caci pare vinovat daca nu se apara.

Reamintim ca sotul vicepresedintelui USR Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a sustinut ca Matei Paun este un "personaj controversat", despre care nu se stie "unde a lucrat" si l-a acuzat ca o saboteaza pe sotia lui in ...citeste mai departe despre "Matei Paun raspunde, in sfarsit, atacurilor legate de Soros si banii de campanie ai USR" pe Ziare.com

#Matei Paun atac sot Clotilde , #Stiri Guvern