Marile socuri politice asteptate in 2014

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 10:11
1031 citiri
Marile socuri politice asteptate in 2014

Daca nici 2014 nu va fi interesant pe plan politic, inseamna ca niciun alt an nu mai e. Asteptam atat de multe evenimente de zici ca-l asteptam pe Mosu'. Bineinteles, daca Mosu' ar aduce condamnari rasunatoare, mari rupturi politice sau batalii crancene.

1. Ruperea USL

Asta e deja un no brainer cum spun americanii. La mintea cocosului, pe romaneste. Cam toata lumea o asteapta, cu exceptia celor naivi si fanatici. Bine ca mai sunt si din astia!

Cei care stiu cum stau lucrurile isi dau seama ca USL nu mai are viata lunga. Ar fi o mare, uriasa minune ca PSD si PNL sa ramana "prietene". Daca va uitati la toate miscarile din ultimul timp, vedeti ca fiecare se pregateste pentru ruptura asta. Mai ales PSD, care si-a "amenajat" deja o alta majoritate guvernamentala, dar si alibiul - caraghios, de altfel - ca "iata, Crin Antonescu s-a inteles cu Traian Basescu".

Un cutit in spatele lui Antonescu

Problema care se pune acum e nu daca se rupe USL, ci cum s-o faci cat mai avantajos ...citeste mai departe despre "Marile socuri politice asteptate in 2014" pe Ziare.com

#evenimente politice 2014, #socuri politice 2014 , #Stiri Guvern