Marian Petrache, seful CJ Ilfov, acuzat de DNA de mita si santaj, va demisiona din toate functiile din PNL

Vineri, 17 Februarie 2017, ora 10:10
927 citiri
Marian Petrache, seful CJ Ilfov, acuzat de DNA de mita si santaj, va demisiona din toate functiile din PNL
Foto: Facebook / Marian Petrache

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Mihai Petrache, a fost audiat vineri dimineata la DNA, in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie.

La iesirea de la DNA, Petrache a spus ca este acuzat ca l-ar fi santajat pe fostul primar al comunei Jilava, Adrian Mladin, si ca tot de la el ar fi luat si o mita sub forma unei excursii de peste 2.000 de euro la Monte Carlo.

"Cum sa-mi santajez eu propriul primar?", a intrebat retoric Petrache.

"Nu am niciun motiv (sa ma tem - n.red.). Ne vedem la detectorul de minciuni", a sustinut Petrache, intrebat daca se teme de acuzatiile aduse de fostul edil.

Petrache a anuntat ca va demisiona din toate functiile pe care le detine in PNL, dar nu si de la CJ Ilfov, unde a fost ales. Precizam ca Petrache este secretar general interimar al PNL si presedinte PNL Ilfov.

Acuzatiile vizeaza perioada 2007-2008, cand Petrache era secretar de stat la Ministerul de Interne in Guvernul Tariceanu.

Precizam ca Adrian Mladin se afla la inchisoare, fiind condamnat definitiv, in 2016, la 5 ani si 10 luni pentru ca ar fi luat mita de milioane de euro in cazul parcelarii unor terenuri.

-continua- ...citeste mai departe despre "Marian Petrache, seful CJ Ilfov, acuzat de DNA de mita si santaj, va demisiona din toate functiile din PNL" pe Ziare.com

#Marian Petrache DNA , #Stiri Guvern