Macovei: Legea defaimarii e o gluma proasta. Nu vrem jurnalisti la inchisoare!

Joi, 11 Februarie 2016, ora 08:15
913 citiri
Macovei: Legea defaimarii e o gluma proasta. Nu vrem jurnalisti la inchisoare!
Foto: Arhiva Ziare.com

In contextul dezbaterilor aprinse legate de asa-numita lege a defaimarii, promovata de PSD si Liviu Dragnea, Monica Macovei a fost cat se poate de vehementa: actul normativ este o gluma proasta si pune botnita presei.

"Proiectul de lege vine din negura timpului, arata cum e Dragnea si cum e PSD-ul. Hai sa punem botnita presei. Libertatea de exprimare implica si faptul ca politicienii vor fi criticati. Sper sa fie respinsa. Este o gluma proasta. Ne-am luptat atatia ani de vreme sa nu avem o lege a presei, tocmai ca sa nu o ingradim. Nu vrem o lege a presei, nu vrem botnita presei, nu vrem jurnalisti la inchisoare, facem actiuni individuale in instanta", a declarat presedintele partidului M10, miercuri seara, la Digi24.

Europarlamentarul considera ca Liviu Dragnea incearca prin aceasta lege sa impiedice oamenii care scriu pe retelele sociale ca este condamnat, in prima instanta.

"Problema cu postacii care nu stii de unde sunt. Multe pagini s-au umflat cu like-uri de la oameni ...citeste mai departe despre "Macovei: Legea defaimarii e o gluma proasta. Nu vrem jurnalisti la inchisoare!" pe Ziare.com

#Macovei legea defaimarii Dragnea , #Stiri Guvern