Ludovic Orban nu se lasa pana nu conduce Bucurestiul: Viseaza sa fie primar din 2005

Luni, 22 Februarie 2016, ora 18:04
1613 citiri
Ludovic Orban nu se lasa pana nu conduce Bucurestiul: Viseaza sa fie primar din 2005
Foto: Arhiva Ziare.com

PNL a anuntat luni ca Ludovic Orban este noul favorit pentru candidatura liberala la Primaria Capitalei, Cristian Busoi fiind nevoit sa-i cedeze pozitia.

Mai sunt doua chestiuni procedurale inainte sa fie oficializata candidatura sa, insa, cum sondajele interne l-au dat drept cea mai buna varianta a liberalilor in batalia pentru Bucuresti, cel mai probabil el va fi candidatul PNL.

Aceasta nu este insa prima cursa de acest fel pentru Ludovic Orban. In perioada 2004 - 2007 a fost viceprimar general al Municipiului Bucuresti, iar in 2008 a fost candidatul PNL in cursa pentru Capitala, clasandu-se insa abia pe pozitia a patra, cu doar 64.600 de voturi.

Rasturnare de situatie la PNL: Busoi se retrage. Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei

In 2008, turul II s-a disputat intre democrat-liberalul Vasile Blaga si independentul sustinut de PSD Sorin Oprescu, cel din urma castigand carma primariei generale pana cand a fost suspendat dupa o ancheta DNA.

Insa inca de atunci ...citeste mai departe despre "Ludovic Orban nu se lasa pana nu conduce Bucurestiul: Viseaza sa fie primar din 2005" pe Ziare.com

#Ludovic Orban PNL candidat primarie bucuresti , #Stiri Guvern