Ludovic Orban: In realitate sunt independent! Odata intrat intr-o batalie o duc pana la capat

Joi, 03 Martie 2016, ora 07:10
850 citiri
Ludovic Orban: In realitate sunt independent! Odata intrat intr-o batalie o duc pana la capat

Tot ce se va face va fi postat pe site-ul Primariei si nu va exista nicio posibilitate de a influenta cursul legal al procedurilor la nivelul Primariei si al tuturor entitatilor publice subordonate ei. Sunt independent de mafii, de clanuri, de retele de putere oculte sau clientele politico-economice, afirma candidatul PNL la Pimaria Capitalei, Ludovic Orban.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Ludovic Orban si-a prezentat parte din planurile pentru Bucuresti, mai ales in privinta traficului si a RADET: "Pasajelele pe care le voi face eu vor fi cu mult mai ieftine si vor fi gata intr-un timp cu mult mai scurt. Eu spun ca un pasaj de 250 de m se va construi in Bucuresti in 9 luni".

Ludovic Orban a explicat motivele intrarii sale suprinzatoare in cursa pentru Primarie: "decizia a fost luata pentru ca eu sunt mult mai apropiat de profilul de primar dorit de bucuresteni si am o capacitate mai mare de a mobiliza electoratul dreptei in jurul candidaturii mele."

Citeste mai departe despre "Ludovic Orban: In realitate sunt independent! Odata intrat intr-o batalie o duc pana la capat - Interviu" pe Ziare.com.

#Ludovic Orban candidat primarie, #alegeri primaria Capitalei , #Stiri Guvern