Liviu Dragnea si tampitii

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 07:32
5369 citiri
Liviu Dragnea si tampitii

Eu inteleg asa de la dl Dragnea, dl Melescanu, dl Nicolicea, dl Codrin Stefanescu, dna Firea si alti lideri ai puterii: sutele de mii de oameni care protesteaza in fiecare seara sunt niste tampiti care nu inteleg nimic, nu citesc nimic si ies in strada ca oile sau, ca sa citam un clasic in viata, ca niste ragalii.

Ambasadele occidentale care au reactionat sever sunt niste tampite, la fel si cancelariile pe care le reprezinta, se informeaza din surse neortodoxe si nici macar nu pun mana pe documentele serioase.

Departamentul de stat de la Washington, care a transmis un mesj extrem de dur la adresa celor care la alegerea lui Donald Trump strigau din toti plamanii "hai liberare!", este si el tampit. Profesorii de drept sunt tampiti si ei.

Si in timp ce toata lumea e tampita, adevarul este numai si numai la Liviu Dragnea si Florin Iordache. Ei sunt singurii detinatori ai adevarului juridic pe care il apara cu pieptul gol in fata tampitilor.

Exista o vorba care zice ca atunci cand Dumnezeu vrea sa te piarda, mai intai iti ia mintile. Si pare ca asta se intampla acum. Dupa ce au adoptat hoteste ordonanta penala, fara sa aiba avizele necesare si cu mult peste limitele neconstitutionalitatilor constatate de CCR, acum mesajele transmise de comunicatorii PSD nu reusesc decat sa incite. Ca dovada, de la seara la seara numarul protestatarilor creste si ceea ce deja este numit "revolutia alba" cuprinde toata tara, inclusiv orase fara nicio traditie de revolta.

Nicio mobilizare la protest nu ar fi putut avea eficienta acestei sfidari din ce in ce mai mari, izvorate probabil si din disperare, dar si dintr-o forma de autism politic. Oamenii acestia sunt rupti de societata pe care o guverneaza, nu inteleg lumea aceasta noua, trezita care a iesit in strada, care lupta din rasputeri, care nu e nici tampita, nici manipulata, care nu are o revendicare partizana politic, nu simpatizeaza cu niciun partid politic actual, pentru ca nici nu are cu cine, cum nu a avut nici cu cine vota, dar vorba celor de la Taxi a dezvoltat alergie la minciuna si hotie.

Si social democratii care vad zidul apropiindu-se cu viteza au facut pasul in lateral, precum europarlamentarul Sorin Moisa si primarul Iasiului.

Niciun partid nu se mai poate ridica din catoastrofa politica spre care se indreapta PSD. Ruptura aceasta violenta de electorat este letala si felul in care a fost creata si largita galopant o face ireconciliabila, pentru ca prapastia este una de incredere. Orice va ma ...citeste mai departe despre "Liviu Dragnea si tampitii" pe Ziare.com

#PSD ordonata penala, #Liviu Dragnea proteste justitie , #Stiri Guvern