"Liviu Dragnea nu va fi premier". Aberatiile campaniei, cine a pierdut, cine castiga Interviu

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 06:29
823 citiri
"Liviu Dragnea nu va fi premier". Aberatiile campaniei, cine a pierdut, cine castiga Interviu

Substanta campaniei a fost una mitica. Nu am reusit sa iesim din mitologia politica a anilor 90, dar suntem in cel mai fast si democratic moment al politicii romanesti, afirma conf. univ. dr. Andrei Taranu, prodecan al Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, conf. Taranu a detaliat prestatia principalelor partide: PSD a jucat bine, a depersonalizat campania, dar este nationalist si traditionalist. PNL a pierdut mult din motricitate in primavara pentru ca a ramas in zona personalitatii si personalizarii. Iar USR ar putea avea o soarta chiar mai trista decat a PPDD in Parlament.

Conf. Taranu considera ca Guvernul Ciolos nu a fost unul bun pentru ca nu a reusit reforma birocratiei si "orice guvern va veni, va continua sa joace pe aceleasi principii birocratice".

Cum a aratat aceasta campanie electorala?

A fost un model de autarhism politic incredibil. Totul s-a redus trei luni la situatia interna, de parca am fi o insula inconjurata ...citeste mai departe despre ""Liviu Dragnea nu va fi premier". Aberatiile campaniei, cine a pierdut, cine castiga Interviu" pe Ziare.com

#Liviu Dragnea premier, #lageri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern