Liviu Dragnea, despre ironia la adresa protestatarilor: Pana si Ceausescu accepta bancurile cu el!

Luni, 27 Martie 2017, ora 08:20
942 citiri

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a oferit cateva explicatii despre fotografia postata sambata pe contul sau de Facebook in care erau ironizati protestatarii din Piata Victoriei.

In poza respectiva apar manifestantii in momentul in care au aprins luminile telefoanelor, iar pe ea scrie: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!! #rezist! #nudorm!

Social democratul a spus ca a primit fotografia de la premierul Sorin Grindeanu si ca nu intelege de ce s-au suparat oamenii.

"Nu eu sunt vinovatul, ci premierul Grindeanu. El mi-a trimis pe WhatsApp aceasta poza. Nu inteleg de ce s-au suparat unii. Nu am facut-o nici eu, nici premierul. Au facut-o cei care parodiaza orice. (...) Pana si Ceusescu accepta bancurile cu el", a spus Liviu Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Ironia liderului PSD a starnit rapid polemica intre internauti, care s-au dovedit foarte inventivi:

"Daca ma-ntrebi pe mine nu prea mai rezisti, poate pana la ultima instanta!", ii transmite un internaut lui Dragnea. "Umor de Teleorman. We will make asistenta sociala great again", spune un altul, in timp ce un "prieten" ii ureaza: "Nu-ti fa griji b0$$, in Brazilia e zi cand se schimba ora la noi".

Alte replici au legat schimbarea orei de perspectiva ca Liviu Dragnea sa fie condamnat si in al doilea dosar in care este judecat: "Cum se fac sesizarile pentru infractiunea asta de gluma? Daca se da cu suspendare, se contopesc? Multumesc, stima", spune un comentator, in timp ce altul constata "Partea nasola e ca prin schimbarea orei Dragnea pierde o ora de libertate..."

La Bucuresti ironii, la Bruxelles, motive de mandrie

In timp ce la Bucuresti, reprezentantii PSD + ALDE duc in derizoriu protestele din Piata Victoriei ori de cate ori au ocazia, la Bruxelles, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se arata entuziasmat de mesajul dat de protestele din Romania.

Timmermans, care este membru in grupul socialistilor, din care face parte si PSD, a spus, intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Facebook, ca in societatea romaneasca are loc o "schimbare adevarata", ca este "minunat" ce se intampla, iar romanii "ar trebui sa fie mandri".

"Este cu adevarat incurajator. Este minunat sa vezi ca populatia Romanie si-a asumat lupta impotriva coruptiei. Este incredibil ce se intampla intr-o tara in care, in trecut, oamenii considerau coruptia inevitabila (...). Acum s-a schimbat perspectiva. (...) Este un semn extraordinar. Cand si-au dat seama ca politicienii vor ...citeste mai departe despre "Liviu Dragnea, despre ironia la adresa protestatarilor: Pana si Ceausescu accepta bancurile cu el!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea ironii protestatari, #Liviu Dragnea noaptea hoti , #Stiri Guvern