Liviu Dragnea, despre dosarele pe care le are: Nu am rezerve ca sunt tinta. Merg la CEDO

Duminica, 27 August 2017, ora 20:40
970 citiri
Liviu Dragnea, despre dosarele pe care le are: Nu am rezerve ca sunt tinta. Merg la CEDO
Foto: Facebook Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, duminica seara, ca se va adresa CEDO in dosarul Referendumului, unde instanta a dat decizie definitiva de inchisoare cu suspendare. Presedintele PSD spune ca este tinta si ca un lucru similar i se poate intampla si fiului sau.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Antena 3, ca in dosarul Referendumului a inceput procedurile pentru a se adresa CEDO, dupa ce instanta suprema l-a condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

"Merg la CEDO (n.r.: Dosarul refrendumului). Cel de sus hotaraste, dar daca te simti total nevinovat, nu ai cum sa nu speri ca cineva pana la urma va sparge gheata" a declarat presedintele PSD.

Dragnea a facut referire si la familia sa: "Pe fosta sotie o taraste in proces, fiul meu, am inteles ca si pe el vor sa il ia tinta"..

Liviu Dragnea a comentat si dosarul Tel Dum, sustinand ca din 2004 unii cauta o legatura a sa cu aceasta firma, in timp ce alte indicii sunt cautate la persoane pe care nu le cunoaste.

"Din primavara lui 2016, cand oameni din diverse locuri din tara transmiteau unor cunostinte comune ca au fost chemati sa spuna daca ma cunosc. Eu nu am rezerva ca sunt tinta. Poate nu vom mai avea asemenea atitudini, sper cat mai curand. Vorbeam cum e abordata relatia de control a firmelor romanesti.

Merg peste ei, perchezitii, dosare, se dau informatiile in presa si sunt multe exemple. Bancile isi retrag creditele, firma se apropie de insolventa, firma care producea pentru stat nu mai produce. Firme romanesti. Nu spun ca trebuie controlate si cele straine, dar trebuie alta abordare", a mai spus Liviu Dragnea. ...citeste mai departe despre "Liviu Dragnea, despre dosarele pe care le are: Nu am rezerve ca sunt tinta. Merg la CEDO" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea tinta, #Dragnea CEDO dosar Referendum , #Stiri Guvern