LIVE Tudose si Dragnea, dupa o sedinta de doua ore si jumatate: Am stabilit lista de remaniabili

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 16:25
1063 citiri

Relatia dintre premierul Mihai Tudose si liderul PSD, Liviu Dragnea, nu este tocmai roz in momentul de fata. A recunoscut chiar primul ministru, care a afirmat, luni seara, ca cei doi nu se afla intr-un moment fericit.

"N-as putea spune ca este un moment fericit al relatiei dintre noi doi", a declarat premierul, despre tensiunile cu seful sau de partid.

In plus, Tudose a anuntat masuri importante, cum ar fi remanierea din Guvern a ministrilor cu probleme penale sau limitarea obligativitatii Split TVA, lucruri despre care Dragnea a spus public de nenumarate ori ca nu si le doreste.

Tudose a spus ca azi vor lamuri lucrurile dintre ei, "cand vom vorbi despre toate barbateste". Confruntarea barbateasca despre care a vorbit Tudose a avut loc intr-o sedinta de urgenta a liderilor PSD, care s-au reunit la ora 13.30.

Dupa mai bine de doua ore si jumatate de discutii, cei doi au declarat la finalul intalnirii ca au stabilit lista cu ministrii care vor fi remaniati, dar nu au vrut sa prezizeze numele lor. Decizia finala va fi luata joi, in CEX.

O noua batalie intre Dragnea si Tudose ar putea avea loc si in Parlament, la votul din Senat pe Split TVA si supraaciza. Plenul Senatului s-a reunit la ora 16:00, iar votul va avea loc in jurul orelor 17:00.

Urmareste pe Ziare.com, in format LIVE TEXT, cum decurge "confruntarea barbateasca" dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, precum si ce ministri vor fi remaniati:

16:20 - La randul sau, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca a fost "o intalnire buna si necesara".

"Premierul ne-a prezentat cateva masuri care trebuie luate pentru a nu fi probleme in implementarea programului de guvernare. Cred ca argumentele, daca sunt prezentate si in CEX, nu vor fi probleme. Am discutat si despre proiectul de buget si alte masuri, bugetul este unul bun, echilibrat", a precizat Liviu Dragnea.

16:12 - In ceea ce priveste intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis, Tudose a spus ca a fost sa il intrebe daca e dispus saptamana aceasta sa semneze actele si sa discute pe teme externe.

16:10 - Premierul Mihai Tudose a declarat, la finalul sedintei PSD, ca s-a stabilit lista cu ministrii care vor fi remaniati, dar nu a vrut sa spuna care vor fi acestia.

"Am stabilit impreuna lista cu ministrii care vor fi remaniati, nu va spunem acum numele. S-a stabilit ca decizia finala sa fie luata la CEX, j ...citeste mai departe despre "LIVE Tudose si Dragnea, dupa o sedinta de doua ore si jumatate: Am stabilit lista de remaniabili" pe Ziare.com

#tensiuni Liviu Dragnea Mihai Tudose, #remaniere guvern Tudose , #Stiri Guvern