Liberalii vor stabili azi o conducere interimara. Raluca Turcan este favorita pentru sefia PNL

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 07:56
930 citiri
Liberalii vor stabili azi o conducere interimara. Raluca Turcan este favorita pentru sefia PNL
Foto: Ziare.com

Liberalii se reunesc marti, la ora 12.00, in Biroul Politic National pentru a stabili conducerea interimara a partidului, dupa demisia Alinei Gorghiu, urmare a rezultatului slab al PNL la alegerile parlamentare. Numele Ralucai Turcan, liderul PNL Sibiu, este vehiculat pentru preluarea interimara a conducerii partidului.

Luni, dupa ce a demisionat, Alina Gorghiu a afirmat ca trebuie organizata rapid, in maximum doua luni, Conventia Nationala a partidului, care sa aleaga o noua conducere.

Pana atunci, liberalii vor avea o conducere interimara, numele vehiculat in partid fiind cel al Ralucai Turcan, presedintele PNL Sibiu, organizatie care a obtinut un scor foarte bun la alegeri, de peste 38%, aproape dublu cat rezultatul la nivel national al partidului.

Luni seara, la Bucuresti, a fost o sedinta de pregatire a reuniunii BPN de marti, la care au participat liderii organizatiilor judetene care au obtinut rezultate de peste 20% la alegeri, adica peste scorul la nivel national al ...citeste mai departe despre "Liberalii vor stabili azi o conducere interimara. Raluca Turcan este favorita pentru sefia PNL" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alina Gorghiu demisie, #conducere interimara PNL, #Raluca Turcan presedinte PNL , #Stiri Guvern