Liberalii ii dau replica lui Dragnea in scandalul legii creditelor in franci: Minte de ingheata apele

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 20:50
672 citiri
Liberalii ii dau replica lui Dragnea in scandalul legii creditelor in franci: Minte de ingheata apele
Foto: site Camera Deputatilor

Liderul PNL, Alina Gorghiu, si prim-vicepresedintele Andreea Paul ii acuza pe liderii PSD ca mint atunci cand sustin ca liberalii sunt vinovati pentru amanarea votului in Camera Deputatilor pentru Legea conversiei creditelor in franci elvetieni.

"Minciuna PSD are picioare scurte. Sedinta pentru votul final era stabilita la 15.30. PSD a suspendat sedinta la 15.10. Noi eram prezenti pentru vot. PSD a fugit", a postat marti pe Facebook Alina Gorghiu, alaturi de o serie de mesaje transmise colegilor de Eugen Nicolaescu, liderul deputatilor PNL.

La randul sau, Andreea Paul a sustinut ca Liviu Dragnea si Ana Birchall "mint de ingheata apele" cand afirma ca legea a fost amanata din cauza liberalilor.

"Niciunul nu a fost in sala nici ieri in comisiile reunite de buget si juridice la dezbaterea Legii conversiei, nici azi in plenul Camerei Deputatilor. Minciuna lor poate fi usor probata. Verificati imaginile. Sunt inregistrari peste ...citeste mai departe despre "Liberalii ii dau replica lui Dragnea in scandalul legii creditelor in franci: Minte de ingheata apele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gorghiu amanare lege conversie franci, #legea creditelor franci amanata , #Stiri Guvern