Liberalii decid cu cine il inlocuiesc pe Blaga: Gheorghe Flutur, marele absent

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 15:32
811 citiri
Liberalii decid cu cine il inlocuiesc pe Blaga: Gheorghe Flutur, marele absent
Foto: Arhiva Ziare.com

Prim-vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur, care ar fi refuzat sa preia atributiile lui Vasile Blaga, nu va participa, sambata, la sedinta in care se vor reuni fostii democrat-liberali pentru a alege viitorul copresedinte al PNL, intrucat pleaca la un targ in Germania.

Surse liberale au declarat ca Gheorghe Flutur urmeaza sa conduca o delegatie din judetul Suceava care pleaca la Munchen, in Germania, pentru a participa la un targ de investitii in parcuri industriale.

Participarea la acest targ a fost decisa de Consiliul Judetean Suceava in luna august. Din delegatie fac parte si reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie Suceava, ai Universitatii "Stefan cel Mare" si ai Primariei Siret, care vor prezenta oportunitatile de investitii in judetul Suceava.

Fostii democrat-liberali s-au reunit sambata, la ora 15, pentru a decide ce se intampla cu pozitia lasata libera de Blaga in partid, ...citeste mai departe despre "Liberalii decid cu cine il inlocuiesc pe Blaga: Gheorghe Flutur, marele absent" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#flutur suceava, #inlocuitor Blaga demisie PNL , #Stiri Guvern