Leon Danaila: Politica e o stiinta mai grea decat medicina. Nu poti sa ii tratezi la fel pe prieteni si pe dusmani

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 12:12
909 citiri
Leon Danaila: Politica e o stiinta mai grea decat medicina. Nu poti sa ii tratezi la fel pe prieteni si pe dusmani
Foto: captura video Facebook/Alina Gorghiu

Politica este o stiinta foarte grea, cateodata chiar mai grea decat medicina, considera neurochirurgul Leon Danaila, care va deschide lista PNL pentru Senat in Bucuresti.

"Sunt pentru prima data in mijlocul acestei campanii politice, stiu ca politica este o stiinta foarte grea, este poate chiar mai grea cateodata decat medicina, decat specialittaea pe care o am eu, neurochirurgia. Eu ii tratez la fel, ii operez la fel pe prieteni si pe dusmani, pe cei bogati si pe cei saraci, pe cei buni si pe cei rai.

In politica nu este asa. Am constatat ca sunt lucruri diferite. Nu poti sa ii tratezi la fel pe prieteni si pe dusmani, pe cei buni si pe cei rai, pe cei bogati si pe cei saraci. In politica e cu totul altceva. Eu trebuie sa transfer vederea din domeniul medical in politica. Dar asta o sa invat pe traseu, de abia am inceput", a declarat Leon Danaila, joi, dupa ce PNL a depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Celebrul medic a mai spus ca ...citeste mai departe despre "Leon Danaila: Politica e o stiinta mai grea decat medicina. Nu poti sa ii tratezi la fel pe prieteni si pe dusmani" pe Ziare.com

#Leon Danaila Senat, #Leon Danaila PNL , #Stiri Guvern