Legile achizitiilor publice, adoptate de Camera Deputatilor - Ciolos a mers in Parlament

Marti, 10 Mai 2016, ora 13:10
1102 citiri
Legile achizitiilor publice, adoptate de Camera Deputatilor - Ciolos a mers in Parlament
Foto: Ziare.com

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cele patru legi privind achizitiile publice desi, in cursul diminetii, era luata in calcul amanarea votului final din plen, la sedinta participand premierul Dacian Ciolos si mai multi membri ai Cabinetului sau.

Romania avea termen doi ani, adica pana la mijlocul lunii aprilie, sa adopte noile norme privind achizitiile publice finantate cu fonduri europene, asa cum au fost stabilite de catre Comisia Europeana in 18 aprilie 2014, relateaza News.ro.

"Va multumesc pentru acest vot", a spus prim-ministrul Dacian Ciolos, prezent in sala, acesta sustinand legile.

"Am introdus abordari in ceea ce priveste cerintele minime de calificare (...) exista criterii in plus care vor ajuta comisiile de evaluare in atribuirea lucrarilor, criterii calitative si criterii care face referire la costul cel mai scazut, nu pretul cel mai scazut.

In acelasi timp facilitam prezenta IMM prin criteriul de impartire pe loturi, pentru ca si acestea sa aiba acces la ...citeste mai departe despre "Legile achizitiilor publice, adoptate de Camera Deputatilor - Ciolos a mers in Parlament" pe Ziare.com

#legi achizitii publice adoptate, #Ciolos legi achizitii publice , #Stiri Guvern