Lasat fara masina de 150.000 de euro, deputatul cu "mitraliera" sustine ca nu e vorba de un simplu furt: E cineva cu un sistem de clonare sofisticat

Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 14:16
897 citiri
Lasat fara masina de 150.000 de euro, deputatul cu "mitraliera" sustine ca nu e vorba de un simplu furt: E cineva cu un sistem de clonare sofisticat
Foto: Realitatea TV

Deputatul PSD Catalin Radulescu, devenit cunoscut dupa ce a declarat intr-un interviu ca era pregatit sa traga cu arma in manifestantii contra OUG13 si care a reclamat, miercuri, ca i-ar fi fost furata masina, insinueaza ca nu e vorba despre un simplu furt.

Catalin Radulescu a facut valva miercuri, cand s-a plans ca a ramas fara masina de 150.000 euro, care i-ar fi fost furata de langa sediul SRI, unde o parcase.

"Asta dupa ce ieri (marti - n.red.), am umblat prin Parlament dupa semnaturi, ca sa fie modificate Legile Justitiei. Am ajuns acasa aseara (marti - n.red.), pe la 22:00, si dimineata, cand sa plec, masina nu mai era. Am facut plangere si a venit o echipa mare de politisti, vreo 20 - 25, care au facut tot ce trebuie. Va dati seama, au furat o masina de langa Parlament si SRI, ca eu acolo stau, intr-o zona monitorizata.

Era o masina marca Range Rover, ultimul model, pe care fratele meu a cumparat-o in leasing si ii venise acum 2 luni. Mi-a dat-o mie, ca a mea nu mai merge si eu nu am cu ce sa umblu, nu pot sa stau fara masina. Problema este ca masina asta nu poate fi furata. Nu porneste decat cu cheia langa ea si e dotata cu un sistem care blocheaza usile in cazul in care vreun intrus... E cineva cu un sistem de clonare sofisticat, nu un simplu hot, e cineva specializat care stie sa monteze camere, sisteme de inregistrare", a declarat Catalin Radulescu pentru Curierul Zilei.

Deputatul PSD a sustinut ca, odata cu masina, i-au disparut toate actele personale si a precizat ca totul "s-a intamplat imediat dupa ce eu reusisem sa strang 40 de semnaturi pentru modificarea Legilor din Justitie, a Codului Penal, mai multe legi", dand de inteles ca si acestea ar fi disparut.

UPDATE 14:00: Joi, Catalin Radulescu a venit cu precizari, sustinand ca hotii nu i-au furat si semnaturile atat de importante.

"Era cat pe ce sa imi fure si semnaturile pe Legile Justitiei, numai ca am avut asa o inspiratie mergand spre scara blocului si am zis sa le iau, sa ma mai uit un pic pe ele si nu le-au putut lua. Ii rog pe hotii profesionisti care mi-au luat masina sa imi aduca masina, ca legile sunt la mine", a declarat deputatul PSD la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres si preluat de Jurnalul.ro.

Legile Justitiei au fost abandonate de ministrul Tudorel Toader, dar au fost preluate de mai multi parlamentari PSD-ALDE, constituindu-se si o comisie speciala, condusa de Florin Iordache (PSD). In raportul MCV, extrem de critic, dat publicitatii miercuri ...citeste mai departe despre "Lasat fara masina de 150.000 de euro, deputatul cu "mitraliera" sustine ca nu e vorba de un simplu furt: E cineva cu un sistem de clonare sofisticat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Catalin Radulescu furat masina semnaturi , #Stiri Guvern