La vot impotriva penalilor!

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 22:02
1483 citiri
La vot impotriva penalilor!

Aceste alegeri locale sunt, teoretic, despre tevi si autobuze, despre parcuri si curatenie. Ca doar alegem primari si consilieri locali. Dar momentul actual al Romaniei consider ca le incarca de o puternica simbolistica suplimentara, poate chiar mai importanta decat mizele locale.

Aceste alegeri sunt in buna masura despre anticoruptie. Si a spus-o direct, cu claritatea pe care o da o buna educatie in privinta statului de drept si o oarecare distanta, ambasadorul SUA, Hans Klemm: "incurajez romanii sa nu voteze candidati care au fost acuzati de coruptie. (...) Coruptia politica exista si in Statele Unite, sunt foarte multi politicieni care au fost gasiti vinovati de coruptie doar in ultimele luni. (...)

In SUA, pana cand cineva este condamnat, nu exista o interdictie in a candida, dar partidele evita orice asociere cu cineva acuzat de fapte de coruptie (...) Toate alegerile sunt importante, insa acestea sunt deosebit de pline de semnificatie pentru Romania si ii incurajez pe toti ...citeste mai departe despre "La vot impotriva penalilor!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri locale 2016, #DNA anticoruptie , #Stiri Guvern