La TV, Firea il critica pe Tudose ca trimite public mesaje, in loc sa ii vorbeasca in privat. Ce zice despre stenograme

Sambata, 02 Decembrie 2017, ora 19:09
1029 citiri
La TV, Firea il critica pe Tudose ca trimite public mesaje, in loc sa ii vorbeasca in privat. Ce zice despre stenograme
Foto: captura video

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, critica modul in care premierul Tudose a reactionat in legatura cu organizarea targului de sarbatori in Piata Victoriei, despre care a spus ca "nu este cea mai inspirata decizie", considerand ca a fost o maniera incorecta si necolegiala.

Edilul a adaugat ca premierul ar trebui sa inteleaga faptul ca trebuie sa comunice direct cu colegii sai de partid, nu prin insinuari in presa. Ea a confirmat indirect si continutul unor stenograme aparute in presa continand un schimb de replici dur intre ea si premier pe tema targului de Craciun.

"Am ajuns la situatia in care sa-mi exprim un punct de vedere care poate nu a convenit, dupa ce domnul prim-ministru a gasit o maniera incorecta, consider eu, si necolegiala, de a ma admonesta public pentru o decizie care a fost luata de institutiile din subordinea primariei", a declarat Firea comentand stenograme dintr-o discutie de partid din 30 noiembrie aparute sambata in presa.

"Ma asteptam, daca avea ceva de comunicat si o opinie, colegial sa-mi dea un telefon sau sa solicite o intalnire. Sper ca din acest moment domnul prim-ministru sa inteleaga faptul ca o maniera colegiala si corecta de comunicare cu noi, colegii sai - inca colegii sai - trebuie sa fie una directa, nu cu apropouri, insinuari prin presa", a continuat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la Antena 3.

Premierul Mihai Tudose a spus, joi, ca decizia primarului Capitalei de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

"Nu cred ca este cea mai inspirata decizie. Spuneti-mi dumneavoastra, in primul rand, pe unde ajungem acolo? Ca nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred ca isi va da seama ca nu este cea mai inspirata alegere. Mai mult, se si interpreteaza, ca se face targ ca sa nu mai vina nu stiu cine...", a spus premierul, joi.

Stenograme pe grupul comunicatorilor din PSD

In presa au aparut sambata stenogramele unei discutii care ar fi avut loc in aceeasi zi intre Firea si premierul Mihai Tudose.

"Dvs sunteti de la Braila, si nu de la Craiova, Dvs nu stiti ce este statul paralel, desi nu ati avut curajul sa spuneti asta in CEx, Dvs numiti penale doua colege, Dvs nu va coborati sa cititi scrisoarea presedintilor Parlamentului, pe Dvs nu va ingrijoreaza situatia ministrului de Interne care nu v-a sunat si, deci, subiectul ...citeste mai departe despre "La TV, Firea il critica pe Tudose ca trimite public mesaje, in loc sa ii vorbeasca in privat. Ce zice despre stenograme" pe Ziare.com

#Firea replica Tudose, #Firea stenograme PSD Tudose , #Stiri Guvern