Klaus Iohannis: Tariceanu creeaza impresia ca e putin obsedat. Persoane obsedate nu fac bine politicii

Joi, 02 Noiembrie 2017, ora 14:59
1012 citiri
Klaus Iohannis: Tariceanu creeaza impresia ca e putin obsedat. Persoane obsedate nu fac bine politicii
Foto: captura Privesc.eu

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, joi, atacurilor lansate de Calin Popescu Tariceanu, care recent a declarat ca Parlamentul si Guvernul nu-si pot exercita puterea si a facut o paralela cu Rusia.

"In Romania nu exista nici forte oculte si nici subterane si cu certitudine nu exista stat paralel. Am mai urmarit declaratiile domnului mentionat, care a fost si premier. A avut abordari cateodata interesant de urmarit.

De la o vreme incoace nu mai urmaresc afirmatiile acestui domn ca au devenit din ce in ce mai ciudate. Cateodata se creeaza impresia ca e putin obsedat, or persoane obsedate nu fac bine politicii. Aceste abordari foarte ciudate au aparut cu intensitate de cand procurorii l-au deferit justitiei", a spus Iohannis.

Recent, Calin Popescu Tariceanu l-a atacat de mai multe ori pe seful statului. Acum cateva zile seful ALDE a spus despre Iohannis ca este "beneficiar" al "statului paralel", iar in timpul altor declaratii fostul premier a invocat exista unor forte oculte. El a sustinut ca avem un stat in care relatii oculte de putere au functionat si au pus intre paranteze puterea legitima. ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis: Tariceanu creeaza impresia ca e putin obsedat. Persoane obsedate nu fac bine politicii" pe Ziare.com

#Iohannis Tariceanu obsedat, #Iohannis obsedat Tariceanu declaratii , #Stiri Guvern