Klaus Iohannis s-a intalnit cu Sorin Grindeanu, nominalizat pentru functia de premier UPDATE

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 12:35
1973 citiri
Klaus Iohannis s-a intalnit cu Sorin Grindeanu, nominalizat pentru functia de premier UPDATE
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, la Palatul Cotroceni, cu Sorin Grindeanu, propus de PSD-ALDE pentru functia de premier.

Intalnirea dintre cei doi a avut loc la ora 12:00, a declarat pentru Agerpres Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al sefului statului.

UPDATE 12:35 - Sorin Grindeanu a plecat de la Palatul Cotroceni, fara sa faca declaratii. Discutia dintre el si seful statului a durat aproximativ 30 de minute.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca Sorin Grindeanu, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Ponta si presedinte al CJ Timis, este cea de a doua propunere pentru functia de premier pe care o face coalitia majoritara PSD-ALDE.

Cu toate ca Liviu Dragnea a declarat inainte de Craciun ca PSD nu va face o alta nominalizare, liderul PSD s-a razgandit argumentand ca Sevil Shhaideh i s-a plans ca a primit amenintari cu moartea.

Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, la Antena3, ca asteapta "cu interes" decizia presedintelui ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis s-a intalnit cu Sorin Grindeanu, nominalizat pentru functia de premier UPDATE" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis Sorin Grindeanu , #Stiri Guvern