Klaus Iohannis: Demisia Guvernului, solutia optimala - ce va face daca Ponta nu pleaca

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 21:32
943 citiri
Klaus Iohannis: Demisia Guvernului, solutia optimala - ce va face daca Ponta nu pleaca
Foto: captura TVR 1

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit vineri seara despre situatia creata de refuzul premierului Victor Ponta de a demisiona dupa ce DNA a anuntat inceperea urmaririi penale in cazul sau.

Seful statului a explicat, intr-un interviu acordat TVR, ca cea mai buna solutie la aceasta criza care deja a creat prejudicii Romaniei este o demisie a Guvernului, insa a admis ca, in caz contrar, ia in calcul suspendarea premierului.

Presedintele considera insa ca Victor Ponta va reflecta pe parcursul weekendului si saptamana viitoare va lua decizia corecta.

Iohannis a mai vorbit si despre un eventual viitor Guvern, despre justitie si atacurile tot mai frecvente ale mai multor politicieni asupra institutiilor din justitie, despre care considera ca ascund anumite lucruri si de aceea se simt vizati si reactioneaza asa.

Un alt subiect abordat a fost votul din diaspora si care sunt sansele ca romanii din strainatate sa aiba un sistem care sa le permita sa-si exercite dreptul pana la alegerile ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis: Demisia Guvernului, solutia optimala - ce va face daca Ponta nu pleaca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interviu Klaus Iohannis TVR, #Iohannis Ponta urmarit penal , #Stiri Guvern