Iohannis prezideaza sedinta de guvern: Nu se va discuta despre gratiere si modificarea Codurilor Penale

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 10:01
886 citiri
Iohannis prezideaza sedinta de guvern: Nu se va discuta despre gratiere si modificarea Codurilor Penale
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza in premiera sedinta de guvern de miercuri.

La inceputul reuniunii care a inceput cu o intarziere de aproape jumatate de ora, seful statului a subliniat ca gratierea si modificarea Codurilor Penale nu se vor discuta azi.

Ordinea de zi a sedintei a fost pusa la dispozitia presei abia in timp ce presedintele vorbea de la masa Guvernului si ea nu contine nicio referire la modificari legislative in domeniul Justitiei. Iohannis a precizat ca nici pe ordinea de zi suplimentara nu vor fi puse ordonantele care se refera la gratiere si modicarea Codurilor Penale.

Mai mult, seful statului a subliniat ca premierul Grindeanu s-a angajat ca aceste chestiuni sa nu fie "bagate peste noapte" in nicio sedinta de guvern, ci prezentate public dupa ce Guvernul va ajunge la o forma finala a proiectelor.

Inainte de sedinta de guvern, Iohannis a discutat cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Justitiei, Florin Iordache, iar ulterior prim-ministrul l-a ...citeste mai departe despre "Iohannis prezideaza sedinta de guvern: Nu se va discuta despre gratiere si modificarea Codurilor Penale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis sedinta de Guvern, #Iohannis Grindeanu sedinta Guvern, #Iohannis gratiere modificare Coduri, #Iohannis prezidat sedinta Guvern , #Stiri Guvern