Klaus Iohannis - imposibila concesie

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 06:17
1063 citiri
Klaus Iohannis - imposibila concesie

La doua zile dupa victoria categorica in alegeri, odata cu prima iesire publica a presedintelui Iohannis, PSD pare a incepe aterizarea in realitatea politica, o aterizare deocamdata intr-o pozitie ce pare mai degraba defensiva.

Klaus Iohannis a facut ceea ce cred ca era absolut logic si de asteptat sa faca. A invitat partidele la Palatul Cotroceni pentru consultari si a reiterat criteriul de integritate impus pentru desemnarea premierului inca dinainte de inceperea campaniei.

Mai mult, dl Iohahnnis a tinut sa precizeze ca acest criteriu nu depinde strict de Legea 90/2001, care interzice unui condamnat sa fie membru al guvernului: "Criteriile de integritate le-am enuntat inainte de campania electorala ca sa fie cunoscute si sa nu avem discutii dupa. Nu am conditionat criteriile de integritate de nicio lege. Dar da, legea exista din 2001 (...) Nu discutam acum despre aceasta lege, e o chestiune secundara".

Si ca sa nu existe niciun dubiu, presedintele a reluat decizia si in fata ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis - imposibila concesie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Liviu Dragnea, #Liviu Dragnea premier , #Stiri Guvern