Klaus Iohannis, despre demisia lui Ponta, in dosarul cumnatului premierului

Joi, 19 Februarie 2015, ora 23:04
912 citiri
Klaus Iohannis, despre demisia lui Ponta, in dosarul cumnatului premierului
Foto: Arhiva

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca nu vrea sa se pronunte cu privire la o posibila demisie a premierului Victor Ponta, in cazul cumnatului sau, acuzat de coruptie, insa a atentionat ca daca subiectul se prelungeste, "se va pune tot mai mult in spatiul public intrebarea".

Intrebat, in cadrul unui interviu difuzat joi seara de Digi 24, daca Ponta mai poate fi premier, dupa ce cumnatul sau, Iulian Hertanu, a fost arestat, presedintele a raspuns: "Deocamdata suntem foarte la inceputul acestor verificari si prefer sa nu ma pronunt in aceasta chestiune".

"Daca se prelungeste aceasta faza, se va pune tot mai mult in spatiul public intrebarea. Raspunsul poate veni doar de la cel in cauza.

Ponta: Daca prezenta mea prejudiciaza, eu fac imediat pasul inapoi (Video)

Am avut o situatie similara, m-am ferit atunci, cu toate ca era campanie electorala, sa ma erijez in cineva care da sfaturi, dar am spus ca daca as fi fost eu in situatia aia as fi demisionat", a explicat ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis, despre demisia lui Ponta, in dosarul cumnatului premierului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis demisie Ponta, #Iohannis Ponta dosar cumnat, #dosar cumnat Ponta, #Ponta demisie dosar cumnat , #Stiri Guvern