Iohannis, dupa CSAT: Trimitem mai multi soldati in strainatate. Ce asteptari are de la R. Moldova sub Igor Dodon

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 14:27
1131 citiri
Iohannis, dupa CSAT: Trimitem mai multi soldati in strainatate. Ce asteptari are de la R. Moldova sub Igor Dodon
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca Romania va trimite 1.688 de soldati pe teatrele de operatiuni anul viitor, ceea ce inseamna cu aproape 500 de militari mai mult decat in 2016.

Totodata, seful statului a vorbit despre relatia pe care Romania o va avea cu Republica Moldova, dupa ce Igor Dodon a fost votat presedinte.

Iohannis a precizat ca nu crede ca Dodon vrea sa intrerupa drumul proeuropean al Moldovei si a subliniat ca asteapta reforme "substantiale" in tara vecina, "cu rezultate bune in foarte multe domenii".

De asemenea, presedintele a explicat de ce nu i-a invitat la parada de Ziua Nationala pe Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu sau Liviu Dragnea, care au probleme penale.

In schimb, seful statului nu a oferit o explicatie pentru care si fostul presedinte Traian Basescu, la randul sau cu probleme in justitie, a fost totusi invitat. Nu in ultimul rand, Klaus Iohannis a facut precizari cu privire la invitarea ...citeste mai departe despre "Iohannis, dupa CSAT: Trimitem mai multi soldati in strainatate. Ce asteptari are de la R. Moldova sub Igor Dodon" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis declaratii CSAT, #Iohannis sedinta CSAT , #Stiri Guvern