La zece ani de cand Romania a intrat in UE, Iohannis propune un proiect de tara post-aderare. Liderii politici il sustin (Video)

Luni, 04 Iulie 2016, ora 18:38
805 citiri
La zece ani de cand Romania a intrat in UE, Iohannis propune un proiect de tara post-aderare. Liderii politici il sustin (Video)
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o foarte scurta declaratie de presa, luni seara, de la Palatul Cotroceni, in care a spus ca este nevoie de un proiect de tara post-aderare, la 10 ani de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Declaratiile sefului statului au avut loc dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate de presedintele Klaus Iohannis pe tema Brexit,.

La discutii au participat premierul Dacian Ciolos, guvernatorul BNR Mugur Isarescu si liderii formatiunilor politice parlamentare - Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Valeriu Steriu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian, nu insa si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Seful statului a mentionat ca mesajul catre liderii cu care s-a intalnit a fost legat de un nou proiect de tara, "pentru Romania viitorului in UE", care sa fie elaborat intr-un grup de lucru care va functiona la presedintie.

"Vom stabili care este locul Romaniei, rolul Romaniei si nivelul de ambitie a ...citeste mai departe despre "La zece ani de cand Romania a intrat in UE, Iohannis propune un proiect de tara post-aderare. Liderii politici il sustin (Video)" pe Ziare.com

#Iohannis declaratii Brexit, #Iohannis consultari Cotroceni Brexit , #Stiri Guvern