Iohannis, conferinta comuna cu Juncker: Ce asteapta Bruxelles-ul pentru a primi Romania in Schengen

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 18:05
1160 citiri
Iohannis, conferinta comuna cu Juncker: Ce asteapta Bruxelles-ul pentru a primi Romania in Schengen
Foto: Digi 24

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa dupa ce s-a intalnit, joi, la sediul Comisiei Europene de la Bruxelles cu presedintele acestei institutii, Jean-Claude Juncker.

Seful statului a spus ca a gasit acelasi punct de vedere cu liderul Comisiei Europene cu privire la aderarea la spatiul Schengen, cei doi discutand si despre MCV, al carui urmator raport va fi publicat peste cateva zile.

Aderarea la zona euro si fondurile europene sunt alte subiecte pe marginea carora au purtat discutii Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker.

Intalnirea dintre seful statului si inaltul oficial european are loc in contextul primei vizite externe oficiale pe care o face Klaus Iohannis, la aproape o luna de la preluarea mandatului de presedinte.

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis si ale lui Jean-Claude Juncker:

Jean-Claude Juncker:

- Ne face placere sa ne intalnim, ne-am intalnit duminica in circumstante care nu ne-au ...citeste mai departe despre "Iohannis, conferinta comuna cu Juncker: Ce asteapta Bruxelles-ul pentru a primi Romania in Schengen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Schengen, #Iohannis discutii Schengen, #Klaus Iohannis declaratii Bruxelles, #Iohannis vizita Bruxelles, #Iohannis declaratii Comisia Europeana , #Stiri Guvern