Klaus Iohannis cheama din nou partidele la consultari - care este tema

Joi, 28 Mai 2015, ora 13:41
1183 citiri
Klaus Iohannis cheama din nou partidele la consultari - care este tema
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a chemat din nou partidele parlamentare la consultari, pe tema aderarii tarii noastre la zona euro, dupa intalnirea avuta joi la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, cei trei s-au intalnit pentru a discuta despre procesul aderarii Romaniei la zona euro.

Zona euro, "Sfantul Graal": Obiectivul Romaniei e foarte ambitios, sustine Isarescu

"Avand in vedere complexitatea deosebita a procesului de aderare la zona euro, domnul presedinte Klaus Iohannis a lansat consultari pe aceasta tema, astfel incat Romania sa fie cat mai bine pregatita iar adoptarea euro sa fie in beneficiul tuturor cetatenilor.

Discutiile purtate de presedintele Romaniei cu prim-ministrul Romaniei si cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei au avut in vedere sa identifice principalele etape si responsabilitati economice si institutionale ale procesului de trecere la euro, conform ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis cheama din nou partidele la consultari - care este tema" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis partide consultari, #Iohannis consultari zona euro, #Iohannis Isarescu zona euro, #Iohannis partide consultari, #Iohannis Isarescu Cotroceni , #Stiri Guvern