Jurnalistii, tinuti departe de sedinta PSD. Au fost trimisi pe trotuar. Au voie doar la baie, dar cate doi si insotiti

Joi, 15 Iunie 2017, ora 15:54
914 citiri
Jurnalistii, tinuti departe de sedinta PSD. Au fost trimisi pe trotuar. Au voie doar la baie, dar cate doi si insotiti
Foto: Facebook/Insistam

Jurnalistilor care au venit, joi, la sediul central al PSD, pentru a relata despre sedinta CExN convocata dupa ce premierul Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze, nu li s-a permis accesul in curte, acestia fiind nevoiti sa stea la gard, pe trotuar si pe spatiul verde.

CExN al PSD s-a reunit, joi, la ora 14.00. Jurnalistii au venit cu o ora inainte si au fost anuntati ca nu li se permite accesul in sediu sau in curte.

De asemenea, acestora li s-a transmis ca pot merge la toaleta, dar doar cate doi si insotiti.

Reprezentantii PSD au adus, insa, prelungitoare pentru alimentarea cu curent electric si cateva baxuri cu apa.

Liderii PSD au venit la sediu si au intrat in curte cu masinile, atat prin fata, pe bulevardul Kiselleff, cat si folosind intrarea din spate.

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit la sedinta cu masina, dar a intrat pe intrarea din spatele sediullui.

La ora transmiterii acestei stiri, sedinta CExN este in desfasurare.

Se pare insa ca liderii PSD au decis sa depuna motiune de cenzura impotriva propriului Guvern, o premiera in istoria post-decembrista. Mai mult, surse Ziare.com spun ca s-a decis si excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu, dar si a lui Victor Ponta. Tot pe surse aparusera anterior informatii ca Ponta ar urma sa fie seful Secretariatului General al Guvernului in noul Executiv la care lucreaza acum Grindeanu.

Am facut calculele la votul motiunii de cenzura. UDMR va inclina balanta. Grindeanu e favorit!

Presedintele Klaus Iohannis a primit, joi, scrisoarea liderilor PSD si ALDE, prin acestia anunta retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, a declarat purtatorul de cuvant Madalina Dobrovolschi. Aceasta a anuntat ca in momentul de fata nu se intrunesc conditiile constitutionale pentru ca seful statului sa convoace consultari cu partidele pentru numirea unui nou Guvern.

Ramai pe Ziare.com pentru a afla, imediat ce se intampla, cele mai noi informatii despre criza politica fara precedent de la varful tarii: Urmareste AICI in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor de joi.

Impins de PSD afara din Palatul Victoria, Sorin Grindeanu cere "larga consultare in partid": Riscam sa pierdem guvernarea!

Grindeanu a fost felicitat de premierul Landului Saxonia ca nu a demisionat. "Nu e simplu" (Video)

Agentia de presa rusa Sputnik are informatii in exclusivitate despre premierul pe care si l-ar dori Dragnea ...citeste mai departe despre "Jurnalistii, tinuti departe de sedinta PSD. Au fost trimisi pe trotuar. Au voie doar la baie, dar cate doi si insotiti" pe Ziare.com

#jurnalisti sedinta CExN, #ziaristi toaleta CExN PSD joi, #sedinta CExN joi PSD , #Stiri Guvern