Juncker, preocupat de viitorul Schengen. Ce a vorbit cu liderii europeni care se opun cotelor obligatorii

Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 20:51
888 citiri
Juncker, preocupat de viitorul Schengen. Ce a vorbit cu liderii europeni care se opun cotelor obligatorii
Foto: Twitter/JunckerEU

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a declarat duminica preocupat de viitorul spatiului Schengen privind libera circulatie in Europa intr-o convorbire telefonica cu cancelarul german Angela Merkel.

"Tocmai am vorbit cu cancelarul Merkel. Suntem de acord: pentru a mentine granitele deschise intre UE-SM (statele membre), avem nevoie de mai multa Europa si de mai multa solidaritate in gestionarea crizei refugiatilor", a scris pe contul sau de Twitter seful Executivului european, referindu-se la eforturile sale si ale cancelarului Merkel de a promova o larga distribuire la nivelul UE a solicitantilor de azil, informeaza Reuters.

Schimbare radicala: Germania ar putea reintroduce controale la granita cu Austria

Intr-o serie de mesaje pe Twitter transmise in cursul zilei de duminica, Juncker si-a reluat apelurile la adresa liderilor central si est-europeni care se opun propunerilor sale, de redistribuire a migrantilor in conformitate cu cote obligatorii pentru ...citeste mai departe despre "Juncker, preocupat de viitorul Schengen. Ce a vorbit cu liderii europeni care se opun cotelor obligatorii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Juncker Schengen imigranti, #criza imigranti Europa , #Stiri Guvern