Iordache si-a pierdut cumpatul: "Realitatea din spitale e aia pe care o spun eu!" Ce replica ii da un supravietuitor de la Colectiv

Miercuri, 20 Martie 2019, ora 19:58
770 citiri

Afirmatia lui Florin Iordache, inlocuitorul lui Liviu Dragnea la Camera Deputatilor, conform careia "nu exista nicio diferenta intre cum sunt tratati pacientii la stat si la privat" a starnit vii reactii de indignare, deputatul PSD fiind contrazis de oameni care stiu ce vorbesc si au avut mult de-a face cu spitalele de stat.

Mai mult, iritat de intrebarile care i se adresau in direct, miercuri dupa amiaza, la Realitatea TV, Florin Iordache a adoptat o atitudine sfidatoare si a avut o iesire impardonabila, incercand sa o intimideze pe jurnalista care isi facea meseria.

Tot scandalul a izbucnit dupa ce Liviu Dragnea s-a internat in spital cu o zi inainte de termenul pe care il avea in dosarul Bombonica, iar televiziunile de stiri au relatat ca liderul partidului de guvernamant ar fi ales un spital privat, nu unul de stat.

"Ca e la stat sau la privat nu e nicio problema, prin masurile pe care noi le-am luat ca e la stat sau privat conditiile sunt la fel de bune. Eu am fost intr-un spital de stat unde am fost la fel de multumit ca la un spital privat. Ce va deranjeaza ca e la stat sau la privat?! Domnisoara, nu intelegi ca eu am treaba, nu stau sa imi povestesti tu cum e la stat sau la privat? Din punctul meu de vedere, ca e la stat sau ca la privat, conditiile sunt la fel! Realitatea e aia pe care ti-o spun eu!", a strigat Florin Iordache in timpul intervenitiei telefonice avute la Realitatea TV.

Intrebat cati colegi a avut in salon la spitalul Floreasca, unde tocmai dezvaluise ca a fost internat, Florin Iordache a raspuns: "Cand te doare si ai probleme stai sa numeri pacientii?" iar cand i s-a spus ca Liviu Dragnea sta singur in camera a izbucnit: "De unde stii, ai fost tu si ai vazut ca sta singur in rezerva?".

Mai mult, cand jurnalista l-a intrebat daca stie ca sunt spitale de stat in Bucuresti unde bolnavii se spala cu cana atunci cand se strica apa calda, Florin Iordache a raspuns ironic: "Extraordinar! Nu mi se pare o problema, nu, nu!".

"Cinism si bataie de joc"

Replici dure a primit Florin Iordache din partea unor oameni care chiar au avut de-a face cu sistemul sanitar romanesc. Iesiti la protestul pentru sustinerea magistratilor care a fost organizat miercuri seara pe treptele Palatului de Justitie, Oana Gheorghiu de la "Daruieste viata" si Adrian Albu, unul dintre supravietuitorii incendiului de la Colectiv, i-au transmis lui Florin Iordache ca minte, pur si simplu.

"Este o remarca jignitoare la adresa poporului roman, e o mi ...citeste mai departe despre "Iordache si-a pierdut cumpatul: "Realitatea din spitale e aia pe care o spun eu!" Ce replica ii da un supravietuitor de la Colectiv" pe Ziare.com

#Iordache spitale stat privat, #conditii spitale stat privat , #Stiri Guvern