Iordache povesteste cum a fost incognito in Piata Victoriei: Aveam fes in cap si fular la gat

Vineri, 10 Februarie 2017, ora 21:31
1993 citiri

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a relatat cum a fost incognito, acum cateva zile, in Piata Victoriei, pentru a vedea "care e pulsul".

Dupa ce a declarat presei ca oamenii care protesteaza la Guvern nu au citit actele normative pe care le contesta si stie asta pentru ca ar fi fost printre ei, fostul ministru a intrat in direct la Antena3 sa povesteasca intalnirea de luni cu manifestantii din Piata Victoriei.

A relatat ca s-a oprit seara, in drum spre casa, sa ii intrebe pe oameni de ce sunt nemultumiti.

Intrebat de moderator daca nu s-a temut ca ar putea fi recunoscut de protestatari, Florin Iordache a spus: "Pai aveam fes in cap si fular la gat".

Fostul ministru a sustinut ca un om i-ar fi spus ca protesteaza pentru ca "asa se poarta, dom'ne, e cool".

"M-a surprins totala necunoastere a actelor normative pe care le adoptase Guvernul", a sustinut din nou Iordache ideea exprimata anterior

Iordache sustine ca a fost in Piata Victoriei: Oamenii nu stiu la ce se refera legile, foarte multi nu au citit. Fara indoiala!

"De ce mai protestam? Pana la urma legile nu se fac in piata", a mai spus Iordache, care spera ca demisia lui sa ii faca pe romani sa nu mai iasa in strada.

Reamintim ca Florin Iordache si-a dat, joi, demisia din functia de ministru al Justitiei. El a facut anuntul imediat dupa sedinta de guvern, intr-o declaratie care a durat doar 45 de secunde. Cu toate acestea, Florin Iordache a citit textul demisiei, dupa care a plecat fara a raspunde la vreo intrebare a jurnalistilor.

Demisia lui Florin Iordache vine in urma ordonantei 13, care prevedea modificarea Codurilor Penale. De cand a fost aprobata, din 31 ianuarie, oamenii au iesit zilnic in strada sa ceara abrogarea ei, precum si demisia ministrului Justitiei si a intregului Guvern. ...citeste mai departe despre "Iordache povesteste cum a fost incognito in Piata Victoriei: Aveam fes in cap si fular la gat" pe Ziare.com

#Iordache Piata Victoriei , #Stiri Guvern