Iohannis, "un adevarat prieten al Israelului", cere la Ierusalim pacea cu Palestina

Marti, 08 Martie 2016, ora 16:24
958 citiri
Iohannis, "un adevarat prieten al Israelului", cere la Ierusalim pacea cu Palestina
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti, la Ierusalim, cu presedintele Parlamentului israelian, Yuli Edelstein. Liderul Legislativului l-a numit pe Iohannis "un adevarat prieten al Israelului" si a punctat ca au in comun inclusiv faptul ca ambii au fost profesori.

"Vizita lui Klaus Iohannis, un adevarat prieten al Israelului e o continuare a intalnirilor pe care le-am avut cu oficialii romani. Am descoperit ca avem un trecut comun. Si eu am fost profesor in fosta URSS, dar nu am avut privilegiul de a preda limba si cultuta ebraica.

Multumesc dl. presedinte pentru faptul ca Romania este singurul stat din fostul bloc comunist care nu a intrerupt relatiile diplomatice cu Israelul si pentru grija pe care o are Romania pentru securitatea Israelului.

Sunt convins ca veti fi alaturi de noi, veti continua lupta impotriva antisemitismului. Romania este un stat pionier in acest sens", a declarat Yuli Edelstein, in conferinta de presa comuna cu presedintele roman.

Iohannis, ...citeste mai departe despre "Iohannis, "un adevarat prieten al Israelului", cere la Ierusalim pacea cu Palestina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis pace Israel Palestina , #Stiri Guvern